banner
GALERIJA SLIKAEvropski univerzitet svake godine održava Svečane akademije na kojima se tradicionalno dodeljuju diplome i priznanja diplomiranim studentima, magistrima, MBA i doktorantima. Svečanim akademijama prisustvuju zvanice iz diplomatije, privrede, direktori kompanija, roditelji kao i renomirani umetnici, novinari i mediji.

U okviru nastave iz predmeta Evropski i Internacionalni marketinga studenti Fakulteta za evropski biznis i marketing su imali prezentaciju kampanje modnog brenda u novootvorenom prostoru u Beogradu.

Studenti se tokom nastave praktično upoznaju sa radom velikih kampanja, prateći rad domaćih i internacionalnih marketing agencija.

Dekan Fakulteta za evropski biznis i marketing

 Prof. dr Leposava Zečević u razgovoru sa novinarkom

 Biljanom Obradović TV Pink na Svečanoj akademiji

 Evropskog univerziteta u Zadužbini Ilije M. Kolarca uBeogradu.


Studenti i raznovrsne aktivnosti
Na Fakultetu za evropski biznis i marketing studenti se podstiču na poslovnu odgovornost, komunikativnost, stalno usavršavanje, kao i neprestano praćenje informacija kako evropskih tako i svetskih tržišnih trendova u svetu biznisa i marketinga.

SLIKE SA SVIH FAKULTETA EVROPSKOG UNIVERZITETA

Dodele diploma

Evropski univerzitet svake godine održava Svečane akademije na kojima se tradicionalno dodeljuju diplome i priznanja diplomiranim studentima, magistrima, MBA i doktorantima. Svečanim akademijama prisustvuju zvanice iz diplomatije, privrede, direktori kompanija, roditelji kao i renomirani umetnici.

                         

Evropski Univerzitet, Fakultet za evropski biznis i marketing i Belgrade Design Week

Izložba studentskih radova
Energija Komunikacije u Advertajzingu, Kulturi i Biznisu

                               

BEČ 2008. DODELA DIPLOMA

                           

BEOGRAD 2009.
Poseta studenata sajmu automobila i gostovanje na predavanju kod direktora Sajma Anđelka Trpkovića

               

BEOGRAD 2009. EDU FIRE SAJAM UNIVERZITETA


BEOGRAD 2009. Italijanski kulturni centar
Poseta izložbi "Oblačić u štampi" u italijanskom kulturnom centru Andrea Plazzi

     

POSETA STUDENATA FAKULTETA ZA EVROPSKI BIZNIS I MARKETING KOMPANIJI KNJAZ MILOŠ-ARANĐELOVAC 12.15.2009.

Studenti I i II godine sa profesorima Fakulteta za evropski biznis I marketing,Evropskog univerziteta 12.05.2009.g. posetili su kompaniju KNJAZ MILOŠ, u Aranđelovcu, jednu od najstarijih srpskih brendova,čiji su proizvodi vrhunskog kvaliteta.


Danijela Savić iz kompanije KNJAZ MILOŠ odeljenje-ljudski resursi ljubazno je primila studente sa profesorima Fakulteta za evropski biznis i marketing, I ljubazno organizovala čitavu posetu.


Tom prilikom su obišli fabriku, akreditovanu I vrhunski opremljenu laboratoriju (koju kao referentnu koriste i drugi proizvođači mineralnih voda u Srbiji) i prisustvovali predavanju o istorijatu, razvoju brendova, menadžmentu, distribuciji i marketingumoderne kompanije KNJAZ MILOŠ, za eksplotaciju mineralne vode i proizvodnju pića.


Nakon posete kompaniji KNJAZ MILOŠ,studenti su posetili aranđelovački park, a zatim su nastavili put za Orašac, na šest kilometara od Aranđelovca ka Memorijalnom parku Orašac,gde su obišli “Marićevića jarugu” istorijsko mesto gde je započeo Prvi srpski ustanak. Takođe su obišli muzej posvećen Prvom srpskom ustanku, kao i školu kao mesto edukacije umesto spomenika na pale ustanike


   

KREATIVNI STUDENTI

Fakultet za evropski biznis i marketing Evropskog Univerziteta u saradnji sa Belgrade DesignWeek-om tradicionalno je organizovao izložbe studentskih radova „UNIVERZIJADA KROZ NAUKU – SPORTSKI TIMSKI DO CILJA“ i „BREND KOJI SE VOLI”.Idejni tvorac događaja je profesorka Leposava Zečevoć, dekan fakulteta. Žiri,koji su činili stručnjaci iz različitih oblasti: Svetlana Mitrović iz Etnografskog muzeja, Jadran Krnjajski, direktor Centra za likovno obrazovanje, i diplomci Evropskog univerziteta Ivana Lović i Lea Furt, nagradio je radove za kompanije “Mercedes” i “Google”

           

BEOGRAD 03.06.2009. SVEČANA DODELA DIPLOMA

Evropski  univerzitet je po 25. put  organizovao Svečanu Akademiju povodom dodele diploma.


Počasni doktorat dodeljen je eminentnom prof. dr Wil C.Goodheer, predsedniku Internacionalnog univerziteta iz Beča.


Dekan Fakulteta ze evropski biznis i marketing, prof. dr Leposava Zеčević, je naglasila da se na Fakultetu za evropski biznis i marketing studenti podstiču na poslovnu odgovornost, komunikativnost, stalno usavršavanje, kao i neprestano praćenje informacija kako evropskih tako i svetskih tržišnih trendova u svetu biznisa i marketinga.


   
   

Kan – Festival advertajzinga 21- 27.06.2009god.

       

SVEČANA DODELA DIPLOMA 09.06.2010. godine Hotel Hayatt Regency Beograd

   
   

SVEČANA DODELA DIPLOMA 08.06.2011. godine Restoran "Panta Rei"